Vi gör framsteg!

14 Apr

Siri som är en väldigt skygg liten krabat har tidigare haft lite problem med människor som inte är mamma och pappa. Dessa människor har nämligen varit ohyggligt läskiga och lyckats i 9 fall av 10 att framkalla krokodiltårar och tandagnisslan. Detta har givetvis varit lite tråkigt när dessa människor absolut inte vill något ont, utan bara hälsa på flickebarnet. Det har gjort lite ont i en när mormor, farmor, moster eller vem som helst för den delen har närmat sig för att säga hej och Siri inte velat annat än att säga hejdå och om hon hade kunnat, vända på klacken och sticka därifrån.
Men idag! Idag gott folk har det hänt något! Siri har träffat många människor idag, fast i ganska små doser. Först hälsade vi på mormor en snabbis för lite mat och blöjbyte. Siri fick chans att aklimatisera sig och upptäcka att mormor var ju faktiskt inte så läskig. Sen träffade vi morfar och nästanmormor. Det var lite sisådär till att börja med, men även där upptäckte hon nog att det inte var så farligt.
Efter detta blev det återbesök hos mormor för mer mat och mer blöjbyte. Då höll Siri låda, skojade, busade och lekte med mormor! Mormor fick hålla, klappa, leka och allting funkade jättebra.  Därefter åkte vi och hämtade upp moster på hennes jobb och skjutsade hem henne. Väl hemma hos henne så var det nemas problemas även där. Moster fick till och med hålla! Jag tror att om moster hade fått bestämma så hade hon nog inte släppt taget heller. Det är bara att åka med till Borås! (host, host, hint, hint)
Både jag och Magnus är lite förvånade och på något sätt lite lättade, för det innebär att folk faktiskt kan hålla henne och umgås med henne på ett helt annat sätt än tidigare. Jag vet att jag nästan får det att låta som om hon vore folkilsk och det har nog inte varit så jättelångt ifrån sanningen i vissa fall…
Hon är lite blyg bara

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: