Rörigt värre

2 Maj

Det är lite upp och ner just nu när vi försöker dona och greja med lägenheten. Lite stress ligger väl bakom också för det är så mycket man känner att man vill hinna med. Då är det väl himla tur att vi har hjälp av fröken Siri med teleskoparmarna. Det har varit ganska många obevakade ögonblick för hennes del idag då föräldrarna varit stressade och detta har hon verkligen utnyttjat till fullo.
Rätt som det var fick hon tag på en blomma som står på tv-bänken. Den blomman ser numera lite ledsen ut och saknar en hel del jord och blad. Vid ett annat tillfälle stod hon och gnagde på en hushållsrulle. Hon hade givetvis även lyckats dra ut metervis av den så det var ju bara för mamma att börja rulla upp allt pappret igen. Gardinerna i vardagsrummet får inte vara ifred. Hon stod och torkade av munnen på dem tidigare… skrynkliga är de också. Duken på vardagsrumsbordet gick utmärkt att tugga på… den är också skrynklig nu plus att när hon lyckades dra till sig den så fick hon alla fjärrkontroller och mobiltelefoner på köpet.
Men vi ska nog hinna färdigt trots att vi blir lite motarbetade… Eller försöker hon bara hjälpa till på sitt eget lilla vis?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: