Ska vi gå på promenad?

3 Maj

Fick besök tidigare idag utav Anna och hennes lilla tjej på 8 veckor. Väldigt trevligt med lite besök och fikasällskap. Fick även äran att gosa lite grann med lilltjejen. Herregud så liten! Jag har nästan glömt av att Siri varit så liten. Det är väl ännu ett tecken på att man upplever att tiden går fort. Jag börjar inse att det är både på gott och ont… och helt plötsligt så suger det i bebistarmen också… en till kanske?
Lyckades tyvärr med konststycket att vrida till nacken tidigare när jag lyfte Siri, så den har varit helt kaputt. Tvingade dock ut mig själv på en barnvagnspromenad för en stund sedan för det hade varit synd att låta bli så underbart väder som det varit idag. Siri tycker det är himla skoj att få sitta upp och åka vagn. Hon är ju stor tjej nu och stora tjejer sitter i vagnen. Hon är noga med att hålla sig i också ifall att det skumpar för mycket.

Så här roligt är det att åka vagn och så här fräsig kan man se ut i en solhatt. Väldens snyggaste plagg? Nja, men ack så praktisk.
Damen ifråga var otroligt trött nu på kvällen. Hon bara orkade inte dricka upp all välling för hon var ju så trött. Så hon åkte ner i pyjamasen, fick tänderna borstade och stoppades sedan i säng och där låg hon sedan och snurrade och for och kunde av någon anledning inte komma till ro… så jag har suttit hos henne en stund nu med mitt ansikte tryckt tätt intill hennes för hon ville inte somna ensam. Det tog sin lilla stund men nu nanar hon äntligen.
Fick precis i skrivande stund reda på att vi faktiskt fått ett bud på vår lägenhet. Himla skoj! Bra avslutning på kvällen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: