Bebisar på grönbete

23 Maj

Idag träffades vår föräldragrupp ute i Annelundsparken. Strålande solsken och jag vet inte hur många grader termometern visade på, men varmt var det. Upptäckte att nästa gång måste vi ta en MYCKET större filt att sitta på, mest för marginalernas skull. Det var på tok för nära kanterna på filten så dockan har suttit och pillat med kottar, gräs, jord, pinnar och säkert en och annan myra. Inget har hamnat i munnen, men det har varit väldigt nära. Hon lyckades dock med konststycket att bita sig själv nånstans i munnen så rätt som det var hojtade Lina till att det rann blod ur Siris mun! Det är inte lätt med alla tänder som poppar upp här och där i munnen, men Siri verkade inte ens reagera på att hon hade gjort sig illa.

Siri sitter i förgrunden med sin ”tjusiga” solhatt

Efter mammagruppen så drog jag och Siri på stan. Vi hann lämna parken och vips så stensov hon i vagnen. Det blev inte mycket till sällskap där inte. Hon vaknade inte förrän det var dags att åka hem. Min lilla sömntuta…

I måndags var Siri på Ullaredspremiär. det gick över förväntan faktiskt. Hon verkade rätt så nöjd, go och glad större delen av besöket. Det var inte förrän framåt slutet som det började bli fruktansvärt tråkigt att åka vagn. Jag är väl ingen Ullaredsfantast själv, men vi valde verkligen rätt dag att åka på för det var knappt något folk där. Behövde varken trängas eller köa. Huvudsyftet med besöket var väl att inhandla saker till Siri. Det blev några bodys, lite leksaker och annat småplock.
Nu dröjer det nog ett halvår innan vi åker dit nästa gång .

Oh by the way! Min efterlängtade mobiltelefon kom på posten i måndags! Det känns nästan lite lyxigt att ha en mobiltelefon som faktiskt fungerar… även om jag inte riktigt är kompis med den än, men det kommer väl.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: