Lisebergspremiär

31 Maj

Fullspäckad dag igår med ett besök i Stadsparken med de delar av föräldragruppen som hade klarat sig ifrån förkylningar. Full rulle på barnen och lika trevligt som vanligt.
Därefter hastade jag , Magnus och Siri iväg till Göteborg där det vankades Ikeabesök. På Ikea så sprang Siri på en ny bekantskap som vackert fick följa med oss hem. Nämligen den här goingen…

Jepp… en gosedjursbulldog som nästan är lika stor som hon själv. Men när hon fick fatt i den inne på Ikea så var det ett himla gosande med den. Hon satt med den i vagnen och gosade in ansiktet i magen på den, ty den är vääääääldigt mjuk och go. Den fick helt enkelt följa med. Jag blev otroligt charmad i morse när Siri låg med sagda vovve i sängen och gosade. Hon hade nämligen två nappar liggandes i sin säng och så låg hon där med en napp i var hand… rätt som det var så åkte den ena nappen in i hennes mun medans hon försökte stoppa in den andra nappen i vovvens mun. Hon är snäll och delar med sig.
Efter gårdagens ikeabesök så bar det av till Liseberg så nu har dockan avklarat första Lisebergsbesöket. Det blev inget åka av, men däremot lite glass och lotterier. Tror Siri tyckte det var lite spännande, men ibland blir det för mycket skoj på en gång så till slut somnade hon i vagnen.

Lägg märke till stjärnvinsten under vagnen. Vi vann även 2 rör med center och en daimpåse.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: