Let meeeeee entertain you!

8 Jun

Som Robbie Williams sjunger så fint… Let meeeee entertain you! Jo tjena! Jag märker att mitt barnasinne blivit lite handikappat på senare år för vissa dagar har jag verkligen inte den blekaste aning om vad vi ska hitta på för något. Idag har det varit en sådan dag. Har haft en rastlös bebis som inte tyckt att något varit roligt. Jag har dansat, jag har fjamsat, flummat, skrattat, busat, kittlat och allt detta till trots så har jag varit huuuuur tråkig som helst. Inget jag gjort eller hittat på har varit roligt i den lilla damens ögon och istället har man stått där och känt sig urlöjlig efter allt dansande och fjamsande. Och givetvis en dag som denna så har det regnat… spöregnat, så att gå ut med vagnen på promenad har inte riktigt känts som ett alternativ.
Och då blir man desperat och börjar leta i botten på leksakslådan… alla de där leksakerna som hon inte använt på ett tag. Och när inte ens de var roliga… ja vad gör man?
Vi har dock efter mycket om och men lyckats driva tiden och nu har hon fått flaska och är stoppad i säng. Jag har suttit här ute i vardagsrummet en stund nu och lyssnat och peppar peppar, det verkar som om hon har somnat! Kan mamma rent av få sitta och stoppa i sig en kvällsmacka i lugn och ro?
Tiden gick betydligt fortare igår då vi besök av Sofia som tittade förbi på lite kvällskaffe. Hoppas att vi kan ta kvällskaffe nån mer kväll snart! *host host hint hint*

Annonser

2 svar to “Let meeeeee entertain you!”

  1. Sofia juni 8, 2012 den 8:27 e m #

    Haha… vem vet, kanske jag hittar upp snart igen:-). Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: