Husägare!

27 Jun

Då var vi husägare! Satt en bra stund hos mäklaren i förmiddags och gick igenom juridiska avtal med säljaren och fick slutligen det stora nöjet att skriva under. Måste erkänna att jag kände ett lyckorus som gick genom hela kroppen när vi gick ut därifrån. Dels för att vi har ett hus och dels för att Siri visade stort tålamod och orkade sitta med oss och lyssna på tråkigheter i en timme. Stolt mamma! Imponerad mäklare!
Vi har tillträde till huset första september så vi har ganska gott om tid på oss att planera inför allt som måste göras… för det är ju som sagt ett renoveringsobjekt.
Jag måste dock erkänna att jag är lite kluven. Det är ett 50-tals hus och ser precis ut som detta invändigt. Det har den där 50-tals charmen som är så otroligt svår att återskapa. Ska man bevara den eller ska man ut med det gamla och in med det nya? Givetvis kommer det stackars köket från -55 att åka ut… tyvärr, men jag tycker inte om att behöva stå böjd för att diska. Diskbänken är ju okristligt låg. Men är det rätt att sätta in vita, högblanka luckor? För om sanningen ska fram så är det vad jag egentligen vill ha. Vi får väl försöka bevara lite detaljer här och där. Krisar det så kommer väl huset och dess inredning se väldigt eklektiskt ut.
I-landsproblem?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: