Yaaarrr!

16 Jul

På äkta sjörövarvis skrynklar Siri ihop ansiktet och vräker ur sig ett yaaarrr! Man måste ju anpassa språket efter miljön. Fast det var ganska ont om pirater där. Och vi hamnade inte heller i Grebbestad utan styrde kosan vidare till Strömstad. Inte helt fel det heller.

Och anledningen till att Siri skrynklar ihop ansiktet är för att det blåste nåt sanslöst mycket. Jättefint väder annars. Kanon verkligen, men jösses vilken vind. Men vi hade faktiskt en agenda i Strömstad… dels att besöka Nordby (som för övrigt inte var så jättespännande) och dels för att våldgästa min bror med familj som är där och firar semester. Kruxet var att vi ville överraska dem utan att avslöja att vi var i Strömstad. Här kommer knorren: Vi hade inte den blekaste aning om vilken camping de låg på. Sen kan vi väl tillägga att Strömstad har inte EN camping. Det finns ett gäng att välja och vraka bland.
Det var bara till att börja leta. Vi ringde först till Strömstad camping. Nej det fanns ingen Peter där. Sen ringde vi till ett ställe som heter Lagunen och där fick vi napp. Vi rattade bilen mot vårt mål, tog reda på vilken plats deras husvagn stod på och sen tassade vi dit.
Jag och Siri smög upp bakom förtältet till husvagnen och kikade in. Jo där satt Peter och filosoferade. Siri fick den stora äran att knacka på och jag tror det tog en liten stund innan polletten trillade ner för Peter när han vände sig om och såg ett litet bebishuvud sticka fram i rutan.
Jo då jag tror allt att vi lyckades överraska min bror och hans familj. Vi satt och pratade bort en stund och Siri höll låda i vanlig ordning. Vi hann stoppa i henne ett litet mellanmål också innan det var dags för oss att tänka på refrängen. Väldigt trevligt var det!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: