Snorgris!

16 Aug

Helt plötsligt out of the blue blev Siri dålig inatt. Hon stod i sin säng och skakade i spjälorna och kunde inte få fram ett ljud annat än små kraxande. En skärrad mamma ryckte upp henne ur sängen och försökte se till så att hon fick luft. Efter en lång stunds dunkande i ryggen, kramande, snyftande och oro så började flickebarnet att andas normalt igen och stensomnade i min famn alldeles utmattad. Vid 12-tiden på natten så hände detta igen och samma procedur upprepade sig. Hon var alldeles vimmelkantig, kunde inte andas och svalde hårt. Efter att hon somnat om för andra gången så blev det inte så mycket mer sömn för mig. Jag låg i sängen bredvid med vässade öron och reagerade på minsta lilla ljud som kom från hennes säng.
Sen på natten kom Magnus hem från jobbet och då fick även han vara med om en tur där det rosslades, kraxades och svaldes krampaktigt. Stackars Siri.
Och i morse när hon vaknade så rann näsan som en kran på henne och hon hostade och rosslade. Förkyld som jag vet inte vad. Livet som bebis är inte så spännande idag. Det gnälls, skälls och humöret är långt ifrån på topp. Och mamma och pappa får inte göra något för att underlätta. Inte torka näsan, använda nässpray eller snorsug. Inte lätt alltid…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: