Med raska steg

5 Sep

Med raska steg har jag och Louise varit ute och motionerat. Det blev en ganska rejäl promenad och vi hann även med lite take awaykaffe utmed vägen. Måste ju fylla på energidepåerna med lite koffein när man är ute och försöker vara hurtig.
Inte minst så är det ganska trevligt att ibland komma ut på egen hand. Inte behöva putta på en barnvagn, stanna stup i kvarten och plocka upp saker som Siri kastar ut, försöka roa den lilla damen som efter 10 minuter tröttnat på att åka vagn… ibland är det skönt att bara vara Sandra. Missförstå mig inte, jag älskar att vara mamma, men även mammor behöver vara Sandra, Hanna, Rosamunda eller vad man nu kan tänkas heta.
Vi var ute en sväng och tittade på marknaden förut. Siri såg ut som toker i sju dvärgarna för hon satt med tungan utanför munnen större delen av tiden… Hon gör det av någon anledning när det blåser ute och så sitter hon och vinkar med händerna. Efter en liten stund på markaden så bar det av mot Ritz där vi skulle stoppa i den lilla damen lite lunch. Efter en liten stund började det lukta lite suspekt från damens blöja och vi fick brått därifrån för stanken började sprida sig lite väl fort i den lilla lokalen. Med en ren och fräsch blöja så kunde vi fortsätta att göra stan. Hittade några långärmade tröjor till Siri, ty det börjar ju faktiskt bli höst. Tycker fortfarande att man hittar väldigt dåligt med ytterkläder och tjockare tröjor, men förhoppningsvis så kommer det väl in mer. Vi har i alla fall fått tag på höstjacka och overall och det borde vi väl klara oss en stund med.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: