Premiär på öppna förskolan

25 Sep

Idag har jag och Siri fått besök av Louise och Albin. Lagom det var dags att sätta på kaffet så blev det strömavbrott och vi två kaffetörstiga ”tanter” fick vackert vänta i mörkret på att strömmen skulle komma tillbaka. Läste om det på TT på nätet förut och det var tydligen ganska stora delar av Trollhättan som drabbades. Dock varade det en ganska kort stund och tur var väl det. Hade blivit väldigt ont om kaffe annars.
När vårt besök hade åkt var det dags att stoppa Siridockan i säng och under tiden som hon sov så preppade jag och gjorde mig redo så att vi stod i startgroparna och var mer eller mindre redo att sticka så fort hon vaknade. Idag SKULLE vi hinna till öppna förskolan.  Nackdelen är att Siri i regel sover till 14-tiden och det är då öppna förskolan börjar. Vi lyckades komma dit så att vi var där vid 14.30 och det fick väl gå. Siri var lite blyg och försiktig i ungefär 2 sekunder och sen var det full rulle. Speciellt roligt var det att plocka ur leksaksbilar ur en stor back. Hon är snäll och delar med sig också för hon delade ut bilar till höger och vänster. Alla skulle ha bilar.
Vi hann även med en sångstund och lite fika innan Magnus kom och hämtade oss. Siri såg helt salig ut när alla satte igång och sjunga Imse vimse spindel. Det är ju trots allt favvosången.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: