Detta ljuva mammaliv…

18 Jan

Idag bjöd vi mormor på pannkaksmiddag och Siri stoppade i sig pannkakor med vad som skulle visa sig vara lite FÖR stor entusiasm. Det slutade med att damen (den yngre damen, inte den äldre) fick magknip framåt eftermiddagen. Framåt kvällen trodde vi att det hade börjat ge med sig…tills hon åt en smörgås. Hon tog några bett och sen ville hon inte ha mer. Några minuter senare satte magknipen igång igen och det slutade med att jag fick ta emot en kaskadspya på axeln och i håret. Sen kräkte hon ner nästan hela soffan (tacka gudarna för avtagbar klädsel) och hela sig, lite av mattan och så fick mamma sig en till kaskad. Det såg ut att komma upp dubbelt så mycket än det hon hade stoppat i sig. Det var verkligen ingen hejd på det.
Så vi fick bege oss ut i badrummet, kasta allt vad kläder hette i tvättmaskinen och sen hoppa in i duschen medans stackars mormor försökte göra rent soffan så gott det gick.
Siri var dock märkbart lättad efter händelsen och det magonda var som bortblåst. Sen hade hon fullt upp med att leka i badkaret, spruta ner badrummet med duschslangen och schamponera sitt hår.
Nu är både jag och Siri rena och fräscha igen och det dörjer nog länge innan jag serverar pannkakor nästa gång.

Och för övrigt så kommer inte den soffan att få följa med oss när vi flyttar till huset…. Nej….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: