Nu kör vi fritt fall

4 Feb

Det är lite så det känns just nu. I dagarna sa vi upp vår lägenhet. Alla skyddsnät och säkerhetslinor är som bortblåsta och nu är det bäst att vi får i ordning på vårt stackars hus så att det är beboligt när det är dags att ta vårt pick och pack och lämna Eidars bostäder.
Några framgångar har vi haft idag och även några motgångar. Framgångarna är att golven är klara i vårt sovrum och även i Siris rum. Dagens motgång var att mattan som ska läggas in i köket inte blev bra… Eller inte själva mattan, men trägolvet som ligger under är ojämt och det syns igenom plastmattan så detta är något som måste åtgärdas. Detta medförde att alla skåpsstommar till köket står nu och mer eller mindre bara tar plats i vardagsrummet, men å andra sidan så skulle de monteras ändå. Synd bara att vi faktiskt inte kunde påbörja uppsättningen av köket. Något annat som står och tar plats i vardagsrummet är vår kyl och frys. Hade varit jätteskönt att få in den i köket.

Siri har varit på förskolan idag för första gången på en vecka. Det är som vanligt lite sisådär att lämna henne. Hon blir lite ledsen, men det går fort över. När man hämtar henne däremot så får man oftast med sig en liten solstråle hem. Inte utav den anledning att hon får komma hem, men för att hon faktiskt har haft det roligt under dagen. Det verkar som om hon trivs bra med fröknarna och de andra barnen. De är ute och leker mycket, går på utflykter och lever rövare. Det känns som om vi har valt rätt förskola för vår lilla tjej.

Annonser

2 svar to “Nu kör vi fritt fall”

 1. Ama de casa februari 5, 2013 den 10:10 f m #

  Att ha köket nån annanstans än just i köket har vi också erfarenhet av. Det går. Men det är jobbigt…

  Skönt att hon trivs så bra på förskolan, Siri 🙂

  • Sandra Lago februari 6, 2013 den 7:50 f m #

   Just nu är det väl lite sisådär med tanke på att det står skåpsstommar och köksinredning lite överallt i huset, men det är bara en tidsfråga tills vi kan montera upp allt.
   Jajamen Siri verkar trivas som fisken i vatten på förskolan. Många barn att hitta på bus med 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: