En dansant liten dam

22 Feb

I onsdags ringde de från dagis och meddelade att Siri var sjuk igen. Hon hade feber och var inte alls på humör, så vi fick vackert åka och hämta henne. Inte ens en vecka fick hon vara frisk den här gången. Oj vad jag längar efter att alla influensor och förkylningar ska vara över för Siri har verkligen haft otur på den fronten. Sen året började så har hon varit sjuk 4 gånger, och det är inte mars ens.
På den ljusa sidan så har febern gått över igen och det är full rulle här hemma.
Något som ofta står på på tv’n hemma hos oss är Disney Junior. Kanalen visar lite lagom pedagogiska program för barn i Siris ålder och uppåt. Nej nej Siri är inte ett barn som sitter bänkat framför tv’n hela dagarna (tack o lov), men det finns vissa saker som hon gärna tittar på. Något hon uppskattar väldigt mycket är ett program som bara är några minuter långt som heter ”Dansa med Disney” som leds av en überkäck tjej som står och dansar med en skock ungar. Musiken de dansar till är låtar som är hämtade från de olika programmen som visas på kanalen och på så sätt är musiken bekant för barnen.
Danserna som den überkäcka tjejen visar är ofta uppdelade i 3-4 steg som de går igenom innan de sätter igång och rockar loss. Just detta gör även Siri. Rockar loss menar jag. Hon försöker så gott hon kan att hänga med i alla stegen. Hon svänger på armar, skakar rumpa, marscherar och ser allmänt skogstokig ut… och alldeles underbar.

Annonser

3 svar to “En dansant liten dam”

 1. agonmom april 4, 2013 den 8:35 f m #

  Visst är det underbart att vara småbarnsförälder?? Har ju två små,och det är alltid någon av de som är sjuka. Men nu börjar det väl gå mot friskare i tider i takt med att det blir varmare och de kan vara ute mer.

  • Sandra Lago april 4, 2013 den 4:15 e m #

   Krävande, men underbart. Damen har kommit in i en trotsperiod då inget är bra. Det är väl bara till att se glad ut och hoppas att det snart är övergående 🙂

   • agonmom april 5, 2013 den 12:23 e m #

    Haha – det blir värre… Treårstrotsen är inte att leka med heller… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: