En fantastisk helg

4 Mar

Då var man hemma igen efter en lyckad helg i Malmö. Vi bilade ner och efter en avstickare här och där på nervägen och efter lite konsulterande med navigatorn så hittade vi till slut hotellet. Riktigt trevligt hotell med fräscha rum och jättegod mat (Bra val av hotell Alexandra!). Efter att vi hade installerat oss så letade vi oss ner till baren och startade kvällen med lite Gin och tonic. Det är väldigt trevligt att göra en sån här resa med en vän som man tyvärr inte träffar tillräckligt ofta. Man får möjlighet att ta igen en hel del.
Efter kvällsmaten blev det taxi bort till Malmö Arena, hämtade ut våra biljetter och bänkade oss sedan, ivrigt väntandes på att showen skulle dra igång.
Förbandet var ingen höjdare.  Louis XIV. Ett band som tydligen återförenats efter att tidigare ha gått skilda vägar. Och det där med återföreningen… ”Det var ju synd” som vi konstaterade… Ingen höjdare…
När förbandet hade slaktat färdigt sina instrument och låtar följde en låååång väntan på att ljudtekniker, ljustekniker och roddare skulle fixa i ordning inför huvudnumret. Publiken gjorde vågen några gånger, vi satt och surfade på våra mobiler, satt och pratade och efter mycket om och men så var det dags för The Killers to do their magic och hänföra oss. Det var verkligen en upplevelse. Allt från musiken, ljusshowen och skådespelet som pågick på backdropen, till publikens engagemang, jubel och den underbara stämmning som rådde på arenan.
Och så Brandon Flowers… The Killers frontfigur. Oj oj oj…. jo ja jag ska erkänna att jag tycker han är ganska trevlig att titta på. Och vilken röst! Han överraskade publiken med att bland annat sjunga Alphaville’s ”Forever young” och man kan inte säga annat än att han gjorde det med bravur.
Hemvägen efter konserten var ganska intressant. Vi var ju inte de enda som skulle med tåget in till city. Har ni nån gång sett tex på Youtube film från Tokyos tunnelbana där de packar in resenärerna tills det ser ut som om tåget ska sprängas och resenärerna trängas ihjäl? Låt oss säga som så här att vi kunde relatera och var väldigt tacksamma över att vi bara skulle åka två hållplatser.
Efter en god natts sömn i underbara hotellsängar var det shoppingdags och vi styrde vår resa vidare mot Emporia. Det fanns jättemycket att titta på, men detta till trots så blev det inte så mycket shoppat. Vi hann även med ett Ikeabesök innan vi påbörjade den långa resan hem.
Alexandra släppte av mig i Göteborg innan hon körde hem till Borås och jag hade väl lite otur med transporten därefter. Först fick jag vänta i nästan en timme på att det skulle gå tåg till Trollhättan och väl framme i Trollhättan så fick  jag vänta i 20 minuter på en buss hem. Jag var inte hemma förrän 21.20 och missade Siri då hon redan hade somnat. Jag fick ta igen det idag istället med lite gos, pussar och kramar.
Tusen tack Alexandra för en jättetrevlig helg! Detta MÅSTE vi göra om snart igen!

biljett

Annonser

3 svar to “En fantastisk helg”

 1. mylifemystory83 mars 5, 2013 den 7:42 f m #

  Så roligt att höra att ni hade det bra 🙂

  • Sandra Lago mars 5, 2013 den 10:00 e m #

   Tack, det var verkligen jätteroligt! Jag behövde verkligen komma iväg en sväng med en god vän…. även om jag hade viss längtan efter en liten dam till och från 😉

 2. friskagubbarna mars 21, 2013 den 11:41 e m #

  Man ska väl inte ta bilder på biljetter! FYYY!

  /Miro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: