Vågar man hoppas på lite vår?

25 Mar

Utanför huset har det börjat grönska lite blygsamt i rabatterna…. eller ja de så kallade rabatterna. De ser lite sisådär ut med tanke på att den gamle mannen som ägde huset innan oss inte bodde där den sista tiden. Trädgården består mest av mossa och rabatterna är igenvuxna med sly. Men mitt ibland all sly så dyker det upp blommor lite här och där. De växer ganska så tacksamt mot solväggen och nu håller jag tummarna för att få se mer vårtecken snart.

I huset för övrigt går det sakta men säkert framåt. Fick en liten setback med en utav bänkskivorna som ska vara i köket. Vi fick måttbeställa den största utav skivorna och när vi väl fick den levererad så var den skavd på ena hörnet… så nu väntar vi på att de ska komma och hämta upp den gamla skivan igen och ersätta den med en ny och förhoppningsvis hel. Kaklet har kommit upp i köket och det blev verkligen en jätteskillnad! Otroligt fint och jag känner mig väldigt nöjd med valet av kakel. Det ser så rent och fräscht ut.
I morgon ska jag ge mig i kast med att sätta upp sten på väggen bakom kaminen medans Magnus drar vattenledningar i badrummet. Förhoppningen är att vi ska ha ett fungerande badrum innan veckan är slut.

Annonser

4 svar to “Vågar man hoppas på lite vår?”

 1. mylifemystory83 mars 26, 2013 den 7:05 f m #

  Så mycket ni hunnit med:) ja det är roligt och se när olika blommor kommer upp här och var , lite spännande också eftersom man inte vet vad det är för några i början. Eftersom det var den förra ägaren som planterat blommorna:)

  • Sandra Lago mars 26, 2013 den 8:32 e m #

   Trots att trädgården mer eller mindre består av mossa så är den ganska vacker (på sitt eget lilla vis) under sommartid 🙂

 2. Ama de casa mars 26, 2013 den 10:20 f m #

  Härligt att det går framåt både i huset och i rabatterna 🙂

  • Sandra Lago mars 26, 2013 den 8:33 e m #

   Sakta men säkert! Snart är det dags för inflyttning 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: