Glad påsk!

30 Mar

Påskafton går mot sitt slut och det känns som om dagen bara försvunnit. Magnus har varit i huset och donat och grejat tillsammans med pappa, Olle och Sture. Badrummet är näst intill färdigt och nu är den mesta eldragningen klar. Det händer grejer lite då och då. Nästa vecka är tanken att jag ska lägga klinkers i tvättstugan så att vi kan färdigställa den och installera alla vitvaror.
Jag och Siri har tagit det lugnt hemmavid så när som på en promenad. Hennes aptit är som bortblåst och man får truga för att få i henne något… förutom fruktpure… det är ungefär det enda som går ner.
Magnus hade med sig påskägg till Siri när han kom hem som min kära syster yster hade skickat med honom. Siris första påskägg. Hur gulligt som helst.

Innehållet var väldigt Siri-anpassat och föll i god jord. Mariekex, Digestivekex och fruktsmoothie. Trots den bristande aptiten så försvann faktiskt ett och annat kex och givetvis smoothien.

Vi åt en lite lättare påskmiddag här hemma för att fira lite grann. Det som grämer mig är att vi glömde sillen. Det är ju inte påsk utan sill, men vad ska man göra när inte hjärnan är med?

Glad påsk på er!

Annonser

2 svar to “Glad påsk!”

 1. Frida - Militärmamman april 2, 2013 den 8:11 f m #

  Glad påsk!
  Hoppas du får i den lille något mer snart! Fast fruktpuré är ju bättre än inget iaf…
  Kram

  • Sandra Lago april 2, 2013 den 8:16 e m #

   Glad påsk på er med!
   Jag är glad för vad hon än får i sig, men aptiten har börjat bli sakta men säkert bättre… istället är det humöret som dippar. Misstänker en trotsperiod 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: