Here we go again

24 Maj

Natten till onsdag var lång… Väldigt lång. Siri vaknade på natten och hade svårt att andas. Det väste och visslade i luftrören på henne och hon hade kraftig hosta. Vi bäddade ner henne i vår säng, men hon hade väldigt svårt att komma till ro och per automatik så hade jag också svårigheter med detta.
På onsdagen blev det en visit till doktor Fredrik på vårdcentralen där hon undersöktes och resultatet blev en ny kur med bricanyl (som för övrigt är ett mindre världskrig att få i henne). Hon är mycket bättre än vad hon var i onsdags, men hon blir fort andfådd och vi får ta det lite lugnt och inte busa för mycket.
Egentligen skulle Siri gått på barnkalas i morgon, men vi hoppar det och tar en tur ut på landet istället, närmre bestämt Nuntorp. Naturbruksgymnasiet där har utställning med hästar, kor och allt möjligt och kanske kan vara lite intressant för en liten dam med stort djurintresse.
Sitter i skrivande stund och väntar på att Siri ska somna så att jag kan hoppa in i duschen en snabbis. Nackdelen med bricanylen är att hon blir stissig av den och har svårt för att varva ner och komma till ro. Såg lite lagom spöklikt ut när jag tittade in senast i sovrummet och hon låg och stirrade upp i taket. Det är precis som om hon ligger och bara väntar på att John Blund ska anlända.
Annars har damen haft fullt upp idag med att ställa till ett spektakel både på Maxi och Coop. Inne på Coop hördes hon genom hela butiken när hon inte längre fick greja med en 3-hjuling som hon hade hittat inne på cykelavdelningen. Hon ville inte heller prova skor… hon skulle ha sina skor, punkt slut!
Bestämd liten dam.

Rattar runt dockvagnen som ett proffs med handväskan om halsen

Annonser

2 svar to “Here we go again”

  1. malinleijon maj 25, 2013 den 7:30 f m #

    Åh så söt! Kavat lite flicka?

    • Sandra Lago maj 25, 2013 den 8:51 f m #

      Jo då det är en dam som vet precis vad hon vill och som blir ganska arg när hon inte får det. Det är strama tyglar som gäller. Synd att mamma ofta är ganska lättövertalad 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: