En dag på Nuntorp

25 Maj

Dagen har spenderats på Nuntorps naturbruksgumnasie. Tänkte att det kunde vara käckt för Siri som är så förtjust i djur att få komma dit och titta på kossor, hästar och annat man kan tänkas finna på en bondgård.
Kaninhoppningen tyckte hon var ganska skoj och hon skrattade gott när kaninerna skuttade över sina hinder, men de andra djuren var lite sisådär. Fåren var riktigt otäcka för de bräkte väldigt högt och Siri försökte fly från sin vagn i ren panik. Så får kanske inte var hennes grej… Inte heller kossorna eller hästarna. Det kändes som om hela tankegången med besöket på Nuntorp gick i stöpet… tills vi såg traktorerna.

Taktoooo!!! (Traktor)

Det åkte runt traktorer lite hit och dit som skjutsade folk på flak. Jag hade på känn att hon inte skulle ha ro att sitta still en hel traktortur, men det fanns ju faktiskt traktorer som man kunde få provsitta.

Lyckan var total när hon klättrade upp i traktorn och satte sig till rätta på sätet. Hon rattade, drog i spakar och tittade sig ivrigt omkring och såg ut att befinna sig i sjunde himlen.

Åkgräsklipparna var också lite intressanta, men inte alls i samma kaliber som traktorerna. Vad må det bliva av denna tjej?
Hon är tokig i bilar, traktorer och speciellt bussar. Där vi bor så går det 2 olika busslinjer tyvärr så man kan se en hel del bussar på en dag. Siri blir lika arg varje gång en buss åker förbi och hon inte får åka med. Jag har försökt att förklara för henne att vi inte kan åka med varenda buss vi ser… Jag är nedröstad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: