Grannskapet

27 Jun

Idag har det hänt en hel del på husfronten. Magnus har donat och grejat så snart har vi golv i rummen på bottenvåningen. Yay! Själv har jag ägnat kvällarna åt att måla det så kallade ”torkrummet”. Det ska bli förråd är tanken och det (precis som allt annat i huset) behövde snyggas till. Jag är inget fan av gult så väggarna spacklades och målades vita och golvet målades grått. Tyvärr blev det lite skavanker som måste korrigeras, ty maskeringstejpen fäste för en gångs skull ganska bra. Lite för bra till och med så när tejpen rycktes så följde det med färg. Kändes lite sisådär surt, men vad ska man göra? Det är bara till att plocka fram detaljpensel och fylla i.
Sen så har jag varit i bakartagen för det vankades besök idag av våra grannar. Bakade Oreo Cookies och Halloncheesecake. Inte alls fel vill jag lova. Så nu har våra grannar som bor i tomten intill fått gå husesyn. Lite roligt med tanke på att de var och tittade på huset när det var visning på det innan vi köpte det. Tydligen har hela grannskapet varit på den visningen och det är många som är nyfikna på hur det ser ut invändigt nu.
Att döma av hur Siris rum såg ut så har nog hon och grannpojken haft roligt i alla fall. Han är 2½ år gammal så det skiljer ju inte så överdrivet mycket på han och Siri.
Det är rätt mysigt att det bor en del barn här i kvarteret. Sen att det faktiskt finns några som är i Siris ålder också är ju bara ett plus.

Annonser

4 svar to “Grannskapet”

  1. Lina juni 28, 2013 den 7:56 e m #

    Det låter som att ni bor i ett trevligt område! Vad är oreo cookies?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: