En dag som denna

29 Jun

Sådana här dagar växer inte på träd. En sån där dag då allting är toppen hela tiden. Dagen inleddes med Sirigos. Hon kröp ner i min säng på morgonkvisten och så låg vi och viskade med varandra. Hon ålade sig hela tiden närmare och närmare och rätt som det var låg vi näsa mot näsa och då fick jag helt oväntat en puss och därefter ett jätteflin. Hur mysigt som helst.
Sen har jag hunnit med en tur på stan med Malin. Vi kikade på barnloppisen inne på Oden och hann även med en fika. Inte ofta man kan sitta i lugn och ro och fika. Både jag och Malin var ”barnlediga” och ibland måste man faktiskt vara Sandra också och inte bara mamma. Hur som helst jättetrevligt!
Hemma igen så hann vi med en långpromenad. Gick en jätteomväg till affären bara för att komma ut och röra på oss. På hemvägen blev det lite kris då himlen öppnade sig och vi fick lite bråttom. Inte ens Siri förblev torr trots att hon satt i vagnen med regnskyddet på. Vad hjälper ett regnskydd om man sitter med hela överkroppen utanför?
Det blev en liten joggingtur för att försöka ta skydd bland träden. Kan bara konstatera att sommarskor med platt sula inte är någon höjdare att jogga i. Regnet till trots så var det ändå trevligt. Sista biten gick jag bredvid vagnen för Siri skulle hålla mig i handen. Även detta väldigt mysigt.
Och sen hamnade vi alla tre i sängen. Sängen har blivit lite av en samlingspunkt för oss. Siri bäddade ner sig, ålade runt, brottades med sin nalle och lyckades dra ur sin hårsnodd ur håret. Lite smått oroad över den stackars hårsnodden så ville hon att jag skulle sätta i den i håret igen, men det var ingen ide för det var ändå snart dags att sova. Då kom hon på iden att pappa kunde ju få den istället.

Pappa blev så klart himla stilig med uppsatt hår. Kolla bara in hantverket bakom denna magnifika tofs. Har vi en framtida frisör i familjen måntro?

”Frisören” ligger i skrivande stund och sover och vi sitter och tar det lite lugnt. Ska egentligen gå ner till tvättstugan… måste bara slita mig från den otroligt bekväma soffan först…

Annonser

5 svar to “En dag som denna”

 1. Lina juni 30, 2013 den 8:23 f m #

  haha! Vilken fantastisk håruppsättning! Magnifico!
  Låter som en underbar dag!

  • Sandra Lago juni 30, 2013 den 9:32 e m #

   Ja Magnus blev riktigt stylish i sin nya friss 😉

 2. Ama de casa juli 2, 2013 den 10:52 f m #

  Jag är djupt impad över den lilla hårfrissan 🙂

  Dagen kan väl inte börja bättre än med lite gos?

  • Sandra Lago juli 2, 2013 den 11:33 f m #

   Nej dagen kan verkligen inte börja bättre än så. Fick gos i morse också… eller ja vid 4-tiden i natt/morse. Då fick sig mamma två pussar innan det var en liten tjej som la sig till rätta i mammas säng. Det är så värdefullt 🙂

 3. Silje Therese juli 3, 2013 den 11:23 f m #

  Haha! 🙂 Vilken fin toffs 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: