Playtime

30 Jul

Igår var det äntligen dags för besök av bästa Anna och hennes söta lilla Felicia. Barnen har härjat och lekt, vi hann med en tur på stan, lyxade till det med milkshakes i sommarsolen och på hemvägen knuffade vi varsin sovande liten tjej i vagn. Vi fick till och med lite egentid på trappan utanför huset medans barnen låg och sov.
Det är rätt härligt att observera samspelet (Haha Anna, där sa jag det! Samspel!) mellan små barn. Siri är ju en social liten tjej och är väldigt nyfiken på andra barn. Stackars Felicia blev ”påhoppad” så fort hon klivit ur bilen av en ivrigt gestikulerande Siri som hade väldigt mycket att säga. Roligast var nog att springa runt, runt på övervåningen och jaga varandra.

Siri och Felicia botaniserar bland böckerna

Även idag har Siri fått härja runt med en annan liten tjej. Vi packade oss in i bilen och begav oss av till storstaden Göteborg och hälsade på Mikael, Rakel och deras lilla Judith. Vi hann med lite lek och fika i parken innan regnet kom ikapp oss och vi fick skynda oss in.
Ett besök har även avlagts vid Bohus fästning där vi ätit glass, tittat på båtar, bekantat oss med får och matat ankor.

Just nu känns det som min stora sorg att semestern snart är slut och så är även tillfällena till små spontana utflykter och resor. Nu kommer snart vardagslunket och tillhörande rutiner, både på gott och ont.
Får försöka njuta så mycket det bara går utav dagarna som är kvar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: