Kvällssällskap

30 Okt

Förra helgen började bra, men slutade i en mindre katastrof. Allt var frid och fröjd. Vi kikade runt på Hem & Villamässan i Göteborg, köpte lite böcker till Siri och bara botaniserade i största allmänhet. På väg till bilen i parkeringshuset så hände det dock en liten olycka då vår kära dotter hade lite för bråttom, snubblade och tog emot med pannan först i asfalten. Pannan svullnade, näsan svullnade, det blev fläskläpp och näsblod. Som tur var inga skrapsår. Inte ett enda. Men hon såg bra eländig ut och tårarna sprutade. Gud vad ont det gör i en när något sådant händer. Och så ska man försöka vara stark och trösta och det är inte det lättaste när man håller på och går sönder inombords.
Väl på väg hem så somnade hon till slut ifrån det onda, men det tog sin lilla stund.
Dagen efter såg hon mycket bättre ut. Svullnaden i pannan hade gått ner helt och man kunde nätt och jämt ana lite svullnad över näsan.
Lilla hjärtat…

Nu sitter jag här med Siri tätt intill mig i soffan. Jag med datorn och hon med ipaden. Egentligen var det en dam som skulle sova, men hon är inne i en ”fas” eller liknande då sova är ett mindre mission impossible. Hon blir jätteledsen när man lägger henne i sängen och står och gallskriker, studsar och hoppar tills man tar upp henne igen. Det har blivit väldigt många nattliga besök i vår säng det senaste. En liten dam som snurrar, snor täcke och snarkar. Min lilla going

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: