Dags att skärpa sig!

22 Nov

Skummaste saken hände i onsdags. Ett 08-nummer ringde ett antal gånger till min mobil och jag screenade bort det i tron att det var en telefonförsäljare. Jag har nämligen blivit nedringd av telefonförsäljare det senaste och är himla dålig på att tacka nej det första jag gör, utan lyssnar snällt på deras 5-minuter långa försäljningspitch och avböjer därefter vänligt men bestämt och har därmed slösat 5 minuter av den stackars försäljarens tid.
Vid 3:e eller 4:e gången som 08-numret ringde i onsdags så råkade jag (mitt i dagishämtningen) svara utav misstag och fick vackert klämma fram ett ” Ja, det är Sandra” i luren. Den jättetrevliga tjejen som ringde visade sig vara från tidningen Expressen och hade sökt reda på mig efter at ha läst ett blogginlägg jag skrivit om näthandel. Vilket vet i fåglarna… jag skriver nog ganska ofta om näthandel.
Hur som helst så ville hon göra en kortare intervju med mig om just näthandel. Jag bad henne ringa upp igen om en halvtimme så att jag skulle hinna hem med min lilla 2-årstrotsare.
När intervjun var färdig så bokades det tid för en fotograf som skulle komma hem till mig och ta kort på mig när jag sitter och ”näthandlar” vid min dator.
Så idag fick jag besök av trevliga fotograf Dragan och har blivit fotad och förevigad. Även Siri hamnade på bild några gånger och hon verkade tycka att det var väldigt spännande med vårt fotografbesök.
Måste dock erkänna att jag är väldigt obekväm framför en kamera och kommer nog se stel ut, men jag får väl bjuda på det. De säger ju att kameran lägger på 5kg också, men i mitt fall brukar det snarare vara 15. Föga smickrande vill jag lova!
Jag är inte säker på när intervjun kommer ut, om den kommer vara i papperformat eller enbart på webben.. eller om den ens kommer ut. Men jag hoppas och håller tummarna och ser fram emot att få se den. Det är ju trots allt lite kul! Även om det så bara är en notis så känns det ändå väldigt roligt.
Det är nu jag även inser att det är dags att ”step up my game” och faktiskt börja skriva lite oftare än jag gör nu. Detta är ju trots allt min ventil vare sig det berör allvarliga ämnen eller ytligheter.

Annonser

3 svar to “Dags att skärpa sig!”

 1. Polaroidized november 22, 2013 den 9:17 e m #

  Grattis! Och fler blogginlägg gillar vi ju 🙂

  • Sandra Lago november 22, 2013 den 9:29 e m #

   Tackar tackar! Ja jag måste försöka bättra mig. Känner mig lite som en gästkrönikör i min egen blogg 😉

Trackbacks/Pingbacks

 1. Inte 15 minuters berömmelse, men kanske 15 sekunder? | Sandra Lago - november 27, 2013

  […] på Expressen så var den där. Artikeln. Med världens mest osmickrande bild. Glöm det jag skrev den 22:e november om 15 kg. I det här fallet tror jag banne mig att kameran la på 25. Visst, jag är ingen […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: