Vi överlevde julen 2013

28 Dec

Då var julhelgen över och det känns riktigt skönt att komma in i vardagen igen, den goda julmaten till trots.
Jag tror att Siri speciellt har varit väldigt nöjd då det var många roliga paket att öppna. Vi kan inte direkt påstå att vi skämmer bort Siri med nya leksaker. Faktum är att det är oerhört sällan vi köper sådant, så jag tror att damen tyckte det var himla roligt med lite ny underhållning i sitt rum. Just nu känns det som om det är leksaker högt och lågt här hemma. Damen är som en tornado och river ut klossar där, bilar här och det gäller att se sig för vart man sätter fötterna för duplo gör jäklar i min låda ont att trampa på.

Ursäkta den otroligt dåliga kvaliteten på bilden. Tagen i all hast med mobilen och det blir ju som det blir. Hur som helst så är det en väldigt nöjd tjej på bilden iförd snyggaste solglasögonen och poserandes med en utav sina julklappar, nämligen en sjungande och dansande vovve. Siri är helsåld på den och står och jazzar och sjunger med för fulla muggar. Kan inte säga annat än att det ser härligt ut.
Det har slagit mig det senaste att det är en ganska stor tjej jag har. Jag och Magnus var lite nostalgiska och tittade på bebisbilder härom kvällen och man kan inte låta bli att undra vart den lilla bebisen tog vägen? Det är svårt att förstå att bebisen och 2-åringen är samma person.
Hon är inne i en period då det händer väldigt mycket, speciellt med talet. Hon är som en svamp och suger åt sig precis allt man säger, härmar varje ord och har börjat prata så otroligt mycket. Det är underbart att höra. Sen är inte allt en dans på rosor. Det är otroligt mycket 2-årstrots just nu och ibland känner man bara för att slita sitt hår eller fly utomlands och komma tillbaka när hon fyllt 20.
Men så kommer de där stunderna då man helt plötsligt är bäst. När man får en spontan, blöt puss eller en kram och det faktiskt duger att gosa med sin stackars mamma. Då överlever man lite trots… en stund till

Annonser

2 svar to “Vi överlevde julen 2013”

  1. Polaroidized december 28, 2013 den 9:29 e m #

    Känner igen mig i din text 🙂 Fast här är det ju förstås 1,5-årstrots!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: