Frisk, frisk, frisk…. Sjuk

31 Jan

Nej egentligen ska jag inte klaga. Siri har varit frisk hur länge som helst, men igår var det kört igen. Trodde först att det inte skulle bli så farligt. Hon var lite snorig och lite tung på andningen, men annars ok. Men ju närmre kvällen vi kom, desto sämre blev hon. Vid 19-tiden däckade hon i soffan med feber och jag förflyttade det lilla livet till sin säng.

Vid 23-tiden vaknade hon och hade svårt att komma till ro och när jag flyttade över henne till min säng så var det en tjej med väldigt hög feber och frossa. Hon hade oerhört svårt att komma till ro och slumrade till och från samtidigt som hon låg och skakade under två täcken. Vid 3-tiden på natten så började hon yra. Hon fick för sig att hon hade smuts på händerna som inte gick bort och jag försökte göra det bästa med att torka hennes händer under tiden som vi väntade på att alvedonen skulle verka. Damen blev mer och mer panikslagen över sina smutsiga händer och det slutade med att vi gick upp och bänkade oss i soffan. Siri bestämde att vi skulle titta på Hitta Nemo och det gjorde vi en stund och gjorde vid 4-tiden ett nytt försök att sova.

Jag är inte gjord för nätter som denna. Det har varit en ganska ledsen liten dam inatt och stundtals har man själv känt sig rätt nere. Idag har det dock varit andra bullar med en tjej som varit avsevärt mycket piggare. Håller tummarna för att natten var kulmen och att det bara blir bättre.

Annonser

3 svar to “Frisk, frisk, frisk…. Sjuk”

  1. FrkNilsson januari 31, 2014 den 8:48 e m #

    Stackars liten! Hoppas ni får en bättre natt!

    • Sandra Lago februari 1, 2014 den 10:00 f m #

      Jo tack bortsett från att hon hade lite svårt att somna så har natten varit avsevärt mycket bättre! Vi har sovit som stockar hela familjen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: