Nuntorp

25 Maj

Igår packade vi (jag, Magnus, Siri och mormor) in oss i bilen i sommarvärmen och styrde kosan mot Nuntorp. Det var en hit förra året då Siri trivdes med att gå runt och botanisera bland alla traktorer, skördetröskor och gräsklippare. Det var definitivt en hit i år med.
Vi fastnade ganska omgående när vi kom dit vid några kaninburar. Siri stod där och klappade, pillade och pratade och hade det rätt så mysigt. Även kaninhoppningen var rätt spännande att titta på. Det som slog högst var nog när damen fick åka traktor med släp. Spännande värre! Hon var rätt sugen på en sväng om till och det blev det innan det var dags att röra sig hemåt.
Vi provsatt diverse fordon, tittade på djur, blommor, fiskade i diskedamm och köpte godis. När godisinköpet skulle göras så smälte jag totalt. Siri gick fram till damen som stod och sålde marknadsgodis och inledde ett samtal med frasen ”Hej, jag vill köpa godis”. Svårt att säga nej till något sådant!

Åkgräsklipparna var himla roliga att ratta


Och i värmen är det viktigt med svalkande glass och massor med vatten

Den lilla damen vill även ha med sig en ballong hem. Vi gick bort och kollade på heliumballonger i alla dess färger och former och vi blev mäkta överraskade alla tre av hennes val. Jag var bergssäker på att hon skulle välja en ballong som såg ut som Blixten Mcqueen. Det trodde vi nog allihopa. Istället valde hon den största ballongen hon kunde hitta i form av en ytterst färgglad enhörning.
Surprise, surprise!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: