Veckan som gått

5 Okt

Jag är bäst på något. Enligt min dotter i alla fall. Härom dagen inhandlades det blöjor. Ja tyvärr har Siris pottträningen gått i stå sen Ville kom till världen så då får vi göra det bästa av det och köpa ”coola” blöjor som Siri uttryckte det. Libero har för tillfället något safaritema på sina blöjor så de som pryder Siris rumpa nu är antingen tiger eller zebrarandiga.
-Wow mamma vilka coola blöjor! Du är bäst på att köpa blöjor mamma!
Så tyvärr är min bästa egenskap att köpa blöjor, men det gladde Siri.
Vi har varit på lite resande fot det senaste. I fredags var vi i Göteborg och lät Siri löpa amok inne på Toys R Us. Tanken var att vi skulle få lite uppslag till födelsedagspresent då den lilla damen fyller 3 den 10:e oktober. Vi blev tyvärr inte så mycket klokare på vad vi skulle köpa för det som intresserade henne var saker som man kan sitta och åka på och med en cykel, en eldriven fyrhjuling och en bobby car redan i sin ägo så kändes det som överkurs med ännu ett ”fordon”.
Det blev även ett besök på Naturhistoriska och det kändes tyvärr som ett slöseri med tid. Så otroligt nedgånget och egentligen ganska makabert. Uppstoppade djur är inte my cup of tea. Siri sprang näst in till igenom hela utställningen och var inte så imponerad hon heller.
Lördagen bar det av till kära Borås för ett besök hos Anna och hennes tre döttrar. Siri och Felicia levde rövare, medans jag och Anna fick tillfälle att ta ikapp det faktum att vi inte träffats på över ett år. Våra nyasta familjetillskott fick även de tillfälle att bekanta sig med varandra. Vilma föddes två dagar innan Ville. Jupp… hon är två dagar äldre… och Ville ser ut som en koloss bredvid henne. Det är en stor pojk jag har

Annonser

2 svar to “Veckan som gått”

 1. Mona oktober 6, 2014 den 8:35 f m #

  Är allt inne o sneglar ibland på vad du skriver Sandra 😉 Du är duktig på att skriva!
  Vilka fina små som ligger där på filten 💜 Jätte fina barn ni har!

  Mona

  • Sandra Lago oktober 6, 2014 den 8:44 f m #

   Haha tack Mona 🙂
   Hoppas att du är bättre i nacken! Kram på dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: