Nestle WTF?!

7 Jan

Vår lille Ville har som många andra barn en lite känslig mage. Mjölkprotein gör att han får magont och därför kräver han en ersättning som är lite snällare mot magen och efter mycket testande hit och dit så kom vi fram till att NAN HA1  är det som fungerar för honom. Av någon anledning är denna förpackningen både mindre och dyrare än annan ersättning som finns i hyllorna i mataffären. Men visst, vi får vackert betala priset. Vad som helst, bara Ville slipper magont.

Tråkigt nog så har det hänt några gånger nu att just denna ersättning har varit slut hos leverantör och man får åka land och rike runt i hopp om att kunna få tag i ett stackars paket nånstans. Magnus ringde till Nestle härom dagen för att kolla läget. Vad är felet och när beräknas det vara åtgärdat? Tydligen så har de leveransproblem. Nån större förklaring än så blev det inte, vilket får en att undra, vad sjutton det är för leveransproblem egentligen? Så all annan ersättning från Nestle NAN har de inga problem att skaka fram, men just HA1 är omöjligt?

Hade hon sagt produktionsproblem så hade det ju varit en annan femma, men leveransproblem? Får HA1 paketen inte åka med på lastbilarna? Så tröttsamt när detta inte är första gången det händer. Kunde jag så skulle jag gladeligen gett Ville en annan ersättning, gärna en som inte kostar ockerpengar, men det är en lyx jag inte har. Jag ger honom inte den ersättningen för skoja skull, utan han får den för att det är den han mår bra av.

Så kom igen nu Nestle och få tummen ur att fixa det här!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: